Treballs amb plàstics

Traslladem tot tipus de disseny a un format plàstic; som especialistes amb la manipulació de metracril, pvc, naylons, petg, policarbonat, darling poliestire i d’altres matèries.

Els materials plàstics són uns dels més utilitzats per a la creació de rètols i altres elements de comunicació visual, ja que ofereixen una gran varietat de possibilitats, avantatges i beneficis. A la nostra empresa, som especialistes en el tractament de diferents materials plàstics, com el metacrilat, el pvc, els naylons, el petg, el policarbonat, el darling poliestire i d’altres matèries.

El tractament de materials plàstics consisteix en la manipulació, transformació i acabat dels mateixos, per a adaptar-los al disseny i les característiques desitjades pel client. Per a això, disposem de maquinària i eines específiques, com ara talladores, fresadores, làsers, impressores, etc. A més, comptem amb un equip de professionals qualificats i experimentats, que es fan càrrec de tot el procés, des de la recepció de la matèria primera fins a la instal·lació final del producte.

Els materials plàstics que tractem tenen múltiples propietats i avantatges, com ara:

  • Són lleugers, resistents i durables, el que facilita el seu transport, muntatge i manteniment.
  • Són flexibles, versàtils i adaptables, el que permet crear formes, colors i textures variades i originals.
  • Són econòmics, competitius i rentables, el que suposa un estalvi de costos i una optimització de la inversió.
  • Són ecològics, reciclables i sostenibles, el que contribueix a la preservació del medi ambient i la reducció de l’impacte ecològic.

Amb el tractament de materials plàstics, podem crear rètols i altres elements de gran qualitat, bellesa i funcionalitat, que compleixin amb les expectatives i necessitats del client. Els nostres rètols i elements plàstics són ideals per a diferents sectors i àmbits, com ara la publicitat, la senyalització, la decoració, l’arquitectura, etc.

Si tens una idea i vols convertir-la en una realitat plàstica, no dubtis a contactar amb nosaltres. T’assessorem i t’oferim un pressupost sense compromís. Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que tinguis