Mampares de metacrilat per a mostradors

Fabriquem mampares de metacrilat per a mostradors de tot tipus: comerços, farmàcies, oficines, etc. Les nostres mampares són de gran qualitat i resistència, i les fabriquem a la mida que es necessiti segons la ubicació on ha d’anar la mampara. Així, ens assegurem que s’ajusti perfectament a l’espai i al disseny del teu negoci.

Aquest producte permet als treballadors veure als clients i atendre’ls amb normalitat, mentre la mampara de metacrilat els separa i els protegeix de possibles contagis. La mampara es prepara de manera que per la part inferior es pugui entregar el producte al client, així com cobrar i donar el canvi. A més, la mampara és fàcil de netejar i desinfectar, per mantenir unes condicions higièniques òptimes.

Degut als casos de Coronavirus COVID-19, aquest producte afegeix una capa més de protecció per evitar augmentar els casos de contagis i complir amb les mesures de seguretat establertes. Amb les nostres mampares, podràs continuar amb la teva activitat sense posar en risc la teva salut ni la dels teus clients.