Senyalització d’interior i exterior


La senyalització és un element clau per a la comunicació visual i la seguretat en qualsevol espai, tant públic com privat. La senyalització permet informar, orientar, advertir i regular el comportament dels usuaris, així com reforçar la imatge i l’identitat d’una marca o una institució.

Realitzem marcatge i impressió de plaques i senyals estàndards o personalitzades, destinades tant a zones interiors com exteriors.

A la nostra empresa, ens dediquem a la creació i muntatge de senyalitzacions de tot tipus, tant per a zones interiors com exteriors. Disposem d’un equip de professionals qualificats i experimentats, que es fan càrrec de tot el procés, des de l’anàlisi de les necessitats del client fins a la instal·lació final de les senyals.

Oferim una àmplia varietat de materials, formats, colors i dissenys per a les nostres senyalitzacions, que es poden adaptar a qualsevol tipus d’espai i estil: oficines, comerços, hotels, escoles, hospitals, magatzems, parkings, etc. També realitzem senyalitzacions personalitzades, segons les especificacions i preferències del client.

Les nostres senyalitzacions compleixen amb les normatives vigents i garanteixen una alta qualitat, durabilitat i resistència. A més, les nostres senyalitzacions són fàcils de llegir, entendre i seguir, perquè els usuaris puguin trobar el que busquen sense dificultats.

Si necessites una senyalització eficaç, professional i atractiva per al teu espai, no dubtis a contactar amb nosaltres. T’assessorem i t’oferim un pressupost sense compromís. Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta o dubte que tinguis.