Rètols

LED neó blanc fred sobre fusta DM Vickery

Producció a mida i instal·lació de qualsevol tipus de rètol.

Els rètols són uns elements imprescindibles per a la comunicació visual i la publicitat de qualsevol negoci, ja que permeten identificar, informar, promocionar i captar l’atenció dels clients i potencials clients. A la nostra empresa, realitzem producció a mida i instal·lació de qualsevol tipus de rètol, segons les seves preferències i necessitats.

Oferim una àmplia varietat de rètols, de diferents tipus, formats, colors i estils, que es poden adaptar a qualsevol tipus d’empresa, sector i públic. Treballem amb diferents materials, com ara:

  • Metall: és un material resistent, durable i elegant, que dóna un toc de professionalitat i qualitat al seu rètol. El metall es pot combinar amb altres materials, com el vidre o el plàstic, per crear efectes interessants.
  • Fusta: és un material natural, càlid i acollidor, que dóna un toc de personalitat i originalitat al seu rètol. La fusta es pot tractar i pintar de diferents maneres, per crear diferents acabats i textures.
  • Plàstic: és un material lleuger, econòmic i versàtil, que dóna un toc de modernitat i creativitat al seu rètol. El plàstic es pot moldre i tallar de diferents formes, així com imprimir amb diferents colors i imatges.
  • Vinil: és un material adhesiu, flexible i fàcil de col·locar, que dóna un toc de dinamisme i actualitat al seu rètol. El vinil es pot aplicar sobre qualsevol superfície, com ara vidres, parets, mobles, etc., i es pot retirar sense deixar rastre.
LED neó multicolor sobre base de fusta DM.
LED neó multicolor sobre base de fusta DM.

Un dels materials que destaquem és el led de neó, que és un material innovador, atractiu i eficient, que dóna un toc de lluminositat i espectacularitat al seu rètol. El led de neó és un tipus de il·luminació que consisteix en uns tubs flexibles que contenen leds de diferents colors, que es poden doblegar i modelar de diferents maneres, creant formes, lletres, dibuixos, etc. Els avantatges del led de neó són:

  • Dóna una gran visibilitat i impacte al seu rètol, tant de dia com de nit, ja que els leds de neó tenen una gran intensitat i brillantor, que criden l’atenció dels transeünts.
  • Permet una gran personalització i creativitat al seu rètol, ja que els leds de neó es poden combinar de diferents colors, formes i estils, creant rètols únics i originals, que reflecteixin la seva imatge i la seva personalitat.
  • Té un baix consum i una llarga durada, ja que els leds de neó són uns dispositius que consumeixen molt poca energia i que tenen una vida útil molt llarga, el que suposa un estalvi de costos i un benefici per al medi ambient.

Els rètols que fabriquem i instalem a la nostra empresa tenen diferents usos i aplicacions, com ara:

  • Rètols corporatius: són els rètols que mostren el nom, el logotip, el eslògan o qualsevol altre element identificatiu de la seva empresa, i que serveixen per reforçar la seva imatge i la seva identitat visual.
  • Rètols informatius: són els rètols que mostren informacions rellevants sobre la seva empresa, com ara els seus productes, serveis, ofertes, promocions, horaris, contactes, etc., i que serveixen per informar i orientar els seus clients i potencials clients.
  • Rètols decoratius: són els rètols que mostren elements estètics, artístics o creatius, que serveixen per embellir i personalitzar els seus espais, tant interiors com exteriors, creant ambients, estils i sensacions diferents.

Si vol un rètol de qualitat, professional i atractiu per al seu negoci, no dubti a contactar amb nosaltres. Li oferim un servei integral, personalitzat i econòmic de producció a mida i instal·lació de qualsevol tipus de rètol. Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que tingui.