Cartells lluminosos i plafons

person in white shirt and blue jeans walking inside GAP store

Els cartells lluminosos o plafons són uns dels elements publicitaris més efectius i atractius per a qualsevol empresa, ja que permeten captar l’atenció i el record dels clients i potencials clients, tant de dia com de nit. Els cartells lluminosos o plafons poden mostrar el nom, el logotip, el eslògan, els productes, els serveis, les ofertes o qualsevol altre missatge que vulgui comunicar la seva empresa, amb una gran visibilitat i impacte.

Fabriquem qualsevol tipus de rètol publicitari, calaix, lletres o disseny, de diferents materials i amb o sense il·luminació interior

Els beneficis d’utilitzar cartells lluminosos o plafons són molts:

  • Incrementen la notorietat i el reconeixement de la seva marca, ja que els cartells lluminosos o plafons són elements que destaquen i que es queden gravats en la memòria dels clients.
  • Milloren la imatge i la professionalitat de la seva empresa, ja que els cartells lluminosos o plafons mostren que la seva empresa és moderna, actual i que cuida els detalls.
  • Generen confiança i fidelitat, ja que els cartells lluminosos o plafons transmeten un missatge clar i consistent, que reflecteix els valors i la personalitat de la seva empresa.
  • Potencien les vendes i els ingressos, ja que els cartells lluminosos o plafons són una forma de publicitat directa i permanent, que pot provocar consultes, contactes i compres dels clients interessats.
  • Optimitzen la inversió, ja que els cartells lluminosos o plafons tenen un cost molt baix en comparació amb altres mitjans publicitaris, i tenen una durada molt llarga, ja que els materials i la il·luminació són de gran qualitat i resistència.

A la nostra empresa, som experts en la fabricació i instal·lació de qualsevol tipus de rètol publicitari, calaix, lletres o disseny, de diferents materials i amb o sense il·luminació interior. Oferim una àmplia varietat de models, formats, colors i estils per a els nostres cartells lluminosos o plafons, que es poden adaptar a qualsevol tipus d’empresa, sector i públic. També realitzem cartells lluminosos o plafons personalitzats, segons les seves preferències i necessitats.

Si vol donar un nou impuls al seu negoci, no dubti a contactar amb nosaltres. Li oferim un servei integral, personalitzat i econòmic de cartells lluminosos o plafons. Estem a la seva disposició per a qualsevol consulta o dubte que tingui.